PLE wordt gezien als een goede en betrouwbare partner in de ontwikkeling en levering van huismerken

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Private Labelling Europe (PLE) BV is een dochteronderneming onder de paraplu van de ANKLA Holding. PLE is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van private labels voor de supermarkten en groothandels in binnen- en buitenland. Onze expertise zit in drinks, sappen en siropen in diverse verpakkingen. Hierbij kunt u denken aan karton 1,0 liter en 1,50 liter en PET in vrijwel alle formaten. Tevens is het mogelijk de PET flessen te voorzien van full body sleeves.

PLE wordt gezien als een goede en betrouwbare partner in de ontwikkeling en levering van huismerken. Onze kracht in de samenwerking met onze klanten zit in flexibiliteit en snelheid waarmee wij nieuwe producten kunnen introduceren.

Via een joint venture met meerdere productiepartners in Duitsland hebben wij de productie van onze producten geheel in eigen beheer. Ook de inkoop van grondstoffen voor onze producten en voor derden, wordt geheel door ons geregeld via een Duitse dochteronderneming Global Drink Service GmbH. Hierdoor kunnen wij zeer scherp inkopen en onze klanten mee laten profiteren van dit voordeel.

Ankla groep

Ankla groep
Private Labelling Europe (PLE) is onderdeel van de Ankla groep.
De Ankla groep bestaat uit Private Labelling Europe BV, AKOM Ankla Oldenzaal BV, Global Drink Service GmbH.

AKOM Ankla Oldenzaal BV

AKOM Ankla Oldenzaal BV is een internationale leverancier op het gebied van vruchtensap en -nectar, limonade, siroop, vitamine drink, sportdrank, ijsthee, smoothie en zo veel meer. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in zowel de retail, groothandel als het Out–of–Home kanaal. Wij exporteren naar diverse landen, waaronder Nederlandse Antillen, Suriname en West-Afrika. De Duitse markt wordt door onze zusteronderneming Global Drink Service GmbH beleverd.
Ons assortiment bestaat uit de merken Tasting Good, Fruit Action, Sun d’Or, Niederrhein Gold, Bertrams en Glockengold. Daarnaast leveren wij Private en Fancy Labels voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland.

Global Drink Service GmbH

Global Drink Service GmbH koopt zelfstandig grondstoffen in voor zowel de producten van de ANKLA groep, als voor derden. Onder deze grondstoffen vallen concentraten, hulpstoffen, suiker, preforms, verpakkingsmaterialen en nog veel meer.

Global Drink Service GmbH is een onafhankelijke inkooporganisatie en kan daardoor een inkoopvoordeel verwerken in de prijzen naar hun afnemers.

Daarnaast bedient Global Drink Service GmbH alle Duitse afnemers voor de ANKLA groep.
Vragen?

Vragen over onze producten?

Welke ideeën u ook heeft, wij werken het voor u uit en kunnen dit snel voor u realiseren en afvullen.
Private Labelling Europe BV onderdeel van de Ankla groep groep
Privacyverklaring
Website by Yellow Agency